2009. október 31., szombat

Egy másik őszi kép a frissekből. Ez a Szent Vid kápolna Velem felett.


Ha nehezen is, de eljutottunk a családdal kicsit őszölni. A Kőszegi hegységben voltunk, közelebbről Bozsokon. Aki nem járt még erre, annak tiszta szívből ajánlom, mert megkapóan szép környék ez, minden évszakban. A kép egy ausztriai kirándulás alkalmával készült Lockenhaus (Léka) feletti hegyről. Lékának van egy nagyon szép vára is, azt is érdemes megnézni, ha valaki arra jár.

2009. október 23., péntek

Kedvenc képem apámmal. Kb 6 éves lehettem és a Balaton mellett készült egy nyaralás alkalmával. Sajnos már csak emlék, mert 20 éve nincs közöttünk...

2009. október 21., szerda

Ha lúd, legyen kövér, szokták mondani. Ők a nagyszüleim, a kis golyófejű meg én volnék. A kép 1964-ben készült, és valószínüleg az apám "követte el." Akkoriban még Pesterzsébeten laktunk 5-en, egy 37 nm-es, szoba-konyhás lakásban.

2009. október 19., hétfő

Anyám. Tegnap itt járt nálunk. Előjött a téma a régi képekről. Szidta őket, és nem akarta megengedni, hogy ezt itt kirakjam. De kérlelhetetlen maradtam, hogy hamár annó 2004-ben megengedte feltenni, akkor most is hozzá kell járulnia. Valamit lát a saját arcán, amit még én sem nagyon. Inkább egy akkori rossz emlék maradványa, amely zavarhatja őt. Ez, akárcsak Edina képe még filmen van. Természetes fény, 6x6-os formátum, és ultra alacsony érzékenységű film. Ezek a paraméterei.

2009. október 18., vasárnap



Maradunk a családnál. A képen gyermekeim anyja, vagyis a "zasszony". :) Ma készült, még friss és ropog.

2009. október 15., csütörtök


Ha már így alakult, hogy tegnap a családi albumhoz nyúltam, mint első kép, ami a blogon szerepel, folytatom is azzal. Kedves olvasók! (Mert már ketten vagytok... :) ) Ő a kisebbik lányom Edina, éppen pityergés közben. 3 éves kép ez is, de számomra máig az egyik legkedvesebb.

2009. október 14., szerda


Zsófi lányom, jópár évvel ezelőtt. PS gyakorlatnak szántam, aztán kép lett(?) belőle.