2009. december 5., szombat

Szélfútta



6 megjegyzés:

  1. Szépen fújja :) Különleges kép. (ilyenkor lesz a göndör/hullámos haj jó bozontos, khm :)

    VálaszTörlés
  2. engem ez most kevésbé fog meg. pedig háromszor jöttem vissza, hátha. nem baj, hogy végül leírom? csak hátha érdekel Téged is, mint engem, ki mit gondol.

    VálaszTörlés
  3. Péter, pont erre vágyom. Sajnos azt tapasztalom, hogy a múltam miatt sokszor nem őszinték velem az emberek. Jópofiznak, és ez egy rövidebb ideig hízelgő volt, de már régen nem az. Sokmindennel próbálkoztam ezt megszüntetni, vagy csökkenteni. Többek között most még arra is vetemedtem, hogy nem írok egy betűt sem a kép alá, mert senkinek nem akartam támpontot adni sem pro, sem kontra a véleményezéshez.
    Szóval köszi. :)

    VálaszTörlés
  4. én nagyon szívesen leírom máskor is a véleményem. engem is szokott érdekelni, hogy mondjuk azok hogy vélekednek a képről, akik fotóznak és azok, akik nem annyira érdeklődnek a fotózás iránt. és ezek alapján is megpróbálom magamban a megfelelő helyi értékre emelni a képet. meg az is érdekel, ha valakinek nem tetszik a kép. mindig azt mondom, hogy érdekes, hogy mondjuk 10 tetszés nyilvánítás mellett 20 nem tetszés van-e? én is úgy vagyok vele, hogy minden vélemény vélemény.

    VálaszTörlés