2011. február 13., vasárnap

Valentines gondolatok

Sokat gondolkodtam, hogy ez a post egyáltalán megjelenjen-e vagy sem, de végül is úgy döntöttem, hogy megosztom veletek a gondolataimat a Valentin napról.

Gyermek és tinédzser koromban azt se tudtuk, hogy ilyen ünnep létezik (ja, öreg vagyok már! :) ), így aztán Valentin nap nélkül voltam kénytelen felnőni. Hja, azok a megboldogult régi szép idők... Aztán egyszer csak betoppant az életembe egy rózsaszínes, lilás, szívecskés műgagyi giccsvilág, amely tán először döbbentett rá, hogy Amerikában sem annyira szép és kóser minden, mint ahogy azt korábban feltételeztem. Aztán persze a magyar kereskedők az újabb üzlet reményében kapásból nekiestek, mint Tóth az anyjának felfuttatni ezt az "ünnepet". Hogy sikerült-e, arról a környezetemben élők szerint is erősen megoszlanak a vélemények. Egy biztos, belőlem nem esznek ezen a napon! :D Soha nem is ettek és most sem fognak.

"Képileg" igyekeztem hűen kifejezni az érzéseimet. A hangos cuppogást képzeljétek hozzá! :)

10 megjegyzés:

  1. nem vagy egyedül ezzel a véleménnyel!

    VálaszTörlés
  2. Csatlakozom az előttem szólókhoz...az ember az érzéseit a sok giccs nélkül is ki tudja fejezni. Fogyasztói társadalomban élünk, bele akarják beszélni a fejünkbe hogy vásároljunk, ha rajtuk múlna 2 karácsony lenne 1 évben

    VálaszTörlés
  3. Örülök neki, hogy szép számmal akadnak olyanok, akik hasonlóan gondolják, mint én.
    Köszi, hogy benéztetek.

    VálaszTörlés
  4. szájból szívecskét csinálni - tetszik
    maga az ünnep körüli körítés - nekem sem tetszik
    ráadásul most olyan életszakaszban vagyok, hogy ingyen is jönnek a fejemből a rózsaszín szívecskék úh. elgiccselődök én az év minden napján gond nélkül :D

    VálaszTörlés
  5. Csatlakozom a csatlakozókhoz (ha megkésve is)

    VálaszTörlés
  6. Én meg a Zsuzsához csatlakozom. A hangos cuppantást add a lányoknak.:D:D

    VálaszTörlés
  7. Feleségemmel már évek óta bojkotáljuk ezt az ünnepet. Van ebben egy adag bátortalan globalizációellenesség is (nehogymá'), meg némi romantikus felhang is (ha máskor nem, akkor éppen most) Szóval plusz egy szavazat innen is ;)

    VálaszTörlés