2012. február 10., péntek

Ilyen se volt még



Na nem a Duna, mert az volt. Feltettem ezt a képet a Facebookra röpke 16 órával ezelőtt. Ennyi idő alatt kapott 652 like-ot és 189 megosztást. Számomra egészen elképesztő számok ezek.

Update: Nem egészen 48 órás jelenlét után 8576 like, és 2154 megosztás áll a kép alatt.
(No és jó néhány lenyúlás is sajnos. :( )

11 megjegyzés:

  1. Ami azóta már 725. Elképesztő persze, de ez a kép nem ettől lett szép és jó.
    Gyönyörű kép.

    VálaszTörlés
  2. Valóban nagyon attraktív látvány.

    VálaszTörlés
  3. Mivel nem vagyok Facebook-os, így itt kapsz tőlem egy szavazatot.
    Tényleg látványos.

    VálaszTörlés
  4. Csodálatos fotó, én még nem láttam így a Dunát. Amúgy én is a fb-on láttam ezt a képet először. Kapott tőlem is egy lájkot és egy megosztást.

    VálaszTörlés
  5. Kedves János!

    Engem a Google Image Search hozott ide, amikor kutattam a kép forrását. Engedd meg, hogy gratuláljak hozzá, igazán szép látványt sikerült megörökítened. (És gyorsan kitoltam egy bejegyzésben az oldalamra [grj.hu] is, mert maximálisan megérdemled a további terjesztést :) )

    VálaszTörlés
  6. És most ,ahogy nézem, ők is felhasználták a fotót: http://www.hu-lala.org/2012/02/10/un-froid-meurtrier-qui-paralyse-les-services-publics/ ( és van image credit!)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen a további publicitást és a linket is. Legalább a forrást megjelölték. :) Már ez is valami a tegnapi FB-os tapasztalataim alapján.

      Törlés
  7. Gratula a fotóhoz, szép fények!:)
    A lenyúlás ellen pedig vízjellel tudsz védekezni, egy diszkrét vízjel valamelyik sarokba, és máris jogosan szólsz érte ha az engedélyed nélkül használják fel/változtatják meg.

    VálaszTörlés