2010. május 6., csütörtök

Antik börtön


A címért bocsánat, de az előző sorozatban elkezdtük kivesézni a munkahelyi börtön életérzést, és eszembe jutott ez a helyszín, amely építészetileg talán többeknek fog tetszeni, mint az előző, de a börtön "feeling" mégis jelen volt. Sőt tán még jobban, mint az előző modern helyszínen. Persze ez a kép nem a börtönérzésre erősít rá. Szándékosan, teszem hozzá azonnal.

Egyben egy kis ünnep is legyen ez a post, hisz a napokban megvolt a 10 000. látogatóm október vége óta. Köszönöm nektek, hogy erre jártok és nézegettek, írtok. :)

6 megjegyzés:

 1. Számomra, mint épület sokkal szimpatikusabb. (persze ettől még a benn dolgozók, dolgoztatók lehetnek ugyanolyan fafejek :) )
  Azt a korlátot pl, kifejezetten szeretem, ami a háttérben kikandikál.

  És grat a 10.000-hez, néhány lehet én voltam :)

  VálaszTörlés
 2. Csodásan dolgozod ki ezeket a ff epületeidet.
  Üdv és további jó bloggolást.

  VálaszTörlés
 3. nagyon tetszik a kép! valóban szuper az ff, klassz a kompozíció, hangulatos az összhatás. a címet én figyelmen kívül hagyom most, nekem más érzéseket kelt. ;)

  elnézést, hogy az utóbbi időben kevesebbet látogatok erre. nem túl sokat netezek és rövid idő alatt futom át az újdonságokat. viszont végignéztem azokat a képeket is, amikhez nem írtam!

  további kellemes blogolást Magad és a mi örömünkre! ;)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szép és precíz fotók sorozatban. A ff. kidolgozás tökéletes!
  Gratulálok: Laci

  VálaszTörlés
 5. Szép, fotógén helyszínnek tűnik. Szívesen néznék még innen képeket.

  VálaszTörlés