2010. május 6., csütörtök

Antik börtön


A címért bocsánat, de az előző sorozatban elkezdtük kivesézni a munkahelyi börtön életérzést, és eszembe jutott ez a helyszín, amely építészetileg talán többeknek fog tetszeni, mint az előző, de a börtön "feeling" mégis jelen volt. Sőt tán még jobban, mint az előző modern helyszínen. Persze ez a kép nem a börtönérzésre erősít rá. Szándékosan, teszem hozzá azonnal.

Egyben egy kis ünnep is legyen ez a post, hisz a napokban megvolt a 10 000. látogatóm október vége óta. Köszönöm nektek, hogy erre jártok és nézegettek, írtok. :)

6 megjegyzés:

  1. Számomra, mint épület sokkal szimpatikusabb. (persze ettől még a benn dolgozók, dolgoztatók lehetnek ugyanolyan fafejek :) )
    Azt a korlátot pl, kifejezetten szeretem, ami a háttérben kikandikál.

    És grat a 10.000-hez, néhány lehet én voltam :)

    VálaszTörlés
  2. Csodásan dolgozod ki ezeket a ff epületeidet.
    Üdv és további jó bloggolást.

    VálaszTörlés
  3. nagyon tetszik a kép! valóban szuper az ff, klassz a kompozíció, hangulatos az összhatás. a címet én figyelmen kívül hagyom most, nekem más érzéseket kelt. ;)

    elnézést, hogy az utóbbi időben kevesebbet látogatok erre. nem túl sokat netezek és rövid idő alatt futom át az újdonságokat. viszont végignéztem azokat a képeket is, amikhez nem írtam!

    további kellemes blogolást Magad és a mi örömünkre! ;)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép és precíz fotók sorozatban. A ff. kidolgozás tökéletes!
    Gratulálok: Laci

    VálaszTörlés
  5. Szép, fotógén helyszínnek tűnik. Szívesen néznék még innen képeket.

    VálaszTörlés