2010. november 11., csütörtök

Velencei emlékeim 2

Vannak képek, amelyeknél szinte képtelen vagyok eldönteni, hogy színesben vagy ff-ben lenne meggyőzőbb (ez amúgy visszatérő probléma nálam), úgyhogy gondoltam megkérdezlek benneteket, hogy szerintetek melyik passzol jobban a Velencéről kialakult hangulatotokhoz.
Előre is köszi a megnyilvánulásokat. :)


9 megjegyzés:

 1. Nekem mind a kettő nagyon tetszik, de most mindenképp a színesre szavaznék! :)

  VálaszTörlés
 2. Velencével kapcsolatban, saját tapasztaltaim alapján is a színes, forgatagos hangulat áll közelebb hozzám, ám ebben az esetben az esőnek köszönhetően a ff verzió tetszik jobban.
  Üdv.:Zoli

  VálaszTörlés
 3. Az ff verzio nagyon tetszik... de hogy ha asszocialom Velenecehez, akkor inkabb a szines valtozat a nyero nalam.

  VálaszTörlés
 4. Nos akkor a Facebookos véleményekkel együtt eredményt hirdetek!
  Elsöprő sok/2 arányban nyert a színes verzió. :) Érdekes ez számomra, mert a rendszeresen idelátogatók között sokan vannak, akik inkább a FF-et pártolják inkább. Ilyen arányra nem számítottam. Érdekesség még, hogy amikor a fekete-fehér verziót csináltam a kisebbik lányom itt ült mellettem, közölte, hogy elrontottad a színest! :D
  Köszi a látogatást!

  VálaszTörlés
 5. mielőtt elolvastam a kommenteket már eldőlt, hogy melyik fog meg jobban. engem speciel az ff. :) mondjuk azt is tessék figyelembe venni, hogy soha nem jártam Velencében! :) amúgy a színes sem rossz, de nekem a sárga színek nélkül jobban bejön. ez is egy vélemény, ami most úgy látszik szembe pisil a többivel. de nem direkt! :))))

  VálaszTörlés
 6. Szép a ff, de - nyilván, így eredményhirdetés után már hiába - nekem is a színes tetszik. Lehetne ez az utcácska Taktaszadán is, a színes hangulatokat idéző Velence helyett, nekem az ESTI hangulat miatt tetszik jobban a színes. Aranylik a vizes utcakő a lámpák fényében.
  Egyébként zseniális.

  VálaszTörlés
 7. Számomra is a színes tetszik jobban, mert nagyra értékelem a zöldeket a fotón: kellenek számomra a zöldek, hogy végigsétálhassak az esti utcán.

  VálaszTörlés
 8. Istenem, de szép!!! Nem akarok választani.

  VálaszTörlés
 9. Nehéz kérdés. Azt hiszem vagyunk így ezzel jópáran:) Nálam ebben az esetben a színes verzió jött be jobban, valahogy az jobban hozza a hangulatot. Tetszik az ff is mert remek a kivitelezése és ott is jelen van a hangulat, de a színesnél határozottabban érezhető.

  VálaszTörlés